Bosna-Hersek'teki kardeş okulumuzun müdiresini okulumuzda misafir ettik.

Saraybosna'da Zekeriyaköy İlkokulu ve Ortaokulu ile Bosna- Hersek'in Visoko şehrinde bulunan Mula Mustafa Bašeskija İlköğretim Okulu arasında kardeş okul sözleşmesi imzalanmıştır. İmzalanan protokol gereğince iki okul öğrencileri ile öğretmenlerin birbirleri ile tanışıp kaynaşması için yakın bir gelecekte karşılıklı okul ziyaretleri yapılmasına, eğitim ve öğretim faaliyetlerine yönelik ortak projeler geliştirilmesine, her iki kültürün karşılıklı olarak birbirine tanıtılmasına ve bundan sonraki işbirliği konularının süreç içerisine tüm paydaşların katılımıyla geliştirilmesine karar verilmiştir.

Bu kapsamda bugün okulumuzda Bosna-Hersek'teki kardeş okulumuzun müdiresini okulumuzda misafir ettik.

27.02.2024 30

27-02-202427-02-202427-02-2024