Zekeriyaköy Ortaokulu

Vizyon: Topluma; Milli Eğitimin Temel İlkeleri doğrultusunda bilgili, kültürlü, ahlaklı, öğrenmeyi bilen, başarıyı hedefleyen, üreten ve ürettiğini paylaşan bireyler kazandırabilmek.

Misyon: Milli Eğitimin Temel İlkeleri ve Genel Amaçları doğrultusunda öğrencilerimizi; yetenek, ilgi, istek ve ihtiyaçlarına uygun ortaöğretim kurumlarına hazırlamak, kendisini sürekli yenileyen, gurupla çalışma becerisine sahip, kendisi ve çevresi ile barışık bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:50 - 15:30
Isınma: Doğalgaz kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://zekeriyakoyortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ZEKERİYAKÖY MAH. FIRAT CAD. ZEKERIYAKÖY ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO 69 SARIYER / İSTANBUL

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Zekeriyaköy Ortaokulu Zekeriyaköy Mahallesi Fırat Faddesi No:69 Sarıyer/İSTANBUL

Ulaşım 151 numaralı otobüs: Hacıosman Metro- Sarıyer,Demirciköy,Kilyos hattı; Sarıyer merkezden: kilyos minibüsleri ile

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 36,4 Km uzaklıkta; araçla ulaşım süresi ortalama 1 Sa 15 Dk. İlçe merkezine 7,4 Km uzaklıkta; araçla ulaşım süresi ortalama 17 Dk.